vrijdag 1 juni 2007

Spread gemaaktGisteren heb ik aan deze Layouts gewerkt, ze zijn weer voor in het fotoboek van Jorne, ík heb al heel wat pagina's gemaakt en heb vanmiddag eerst navulsheets gekocht zodat ik weer verder kan met scrappen, ook heb ik wat foto's laten ontwikkelen want had er alleen nog op CD staan.
Deze keer heb ik gewerkt met de urbanlily lijn en dan de babylily Denim en Denim Stripe serie ik vind niet al het papier in deze lijn mooi maar dit vond ik wel wat hebben, verder heb ik de foto's op blauw cardstock gemat en de grote bloemen zijn van chipboard en die heb ik beplakt met het scrappapier en met foamtape vast gezet, verder ook nog prima press N'petals en got flowers gebruikt.
Ook heb ik gedoodled met behulp van de doodlemallen van Chatterbox en op het gedoodelde heb ik hier en daar got flowers bevestigd met brads.

Yesterday I have made these spread for the photobook from Jorne. I have made these Layouts with paper from the Urbalilyserie and then the babylily Denim and DenimStripe serie.I doesn't like all those papers but these paper I find it very nice.
I have mat the photo's on blue cardstock en the great flowers are chipboardflowers and I have paste scrappapier on those chipboardflowers and paste it with foamtape.
I have the Layouts doodled and paste the flowers with brads.

8 opmerkingen:

Janny zei

ik vind ze super geworden Lia en dat doodlen vind ik ook zoo leuk staan!

Scrapbook 'Freubelen' zei

lia ik vindt ze prachtig!

zo mooi zijn ze weer gemaakt!!!!!!

Lia zei

dank je wel janny

Lia zei

dank je wel marja

Tiets zei

prachtig gedaan Lia!

Lia zei

dank je wel tiets

Sandra zei

Wowww! Wat zijn ze gaaf geworden Lia!!

Lia zei

dank je wel sandra het is enig om te doen