vrijdag 29 juni 2007

nieuw kaartje


Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt, ik heb gebruik gemaakt van chatterbox papier, magnoliastempels (poppetje, gras en swirl) de bloemen zijn Prima Got Flowers?, bazill wings en Prima Press N'petal,lint van chatterbox en brads, de blaadjes zijn van de Quickutz sunshine set en heb met rilpen een vouw gerild zodat je een nerf in het blaadje krijg ( ons zeeuwen bin zunig).
Leuk om te vertellen over dit kaartje en nog 10 andere Magnoliakaartjes ik ben vanmiddag naar het uitje geweest van de MS vereniging en heb deze kaartjes aan de mevrouw verkocht waar ik altijd kaartjes voor maak. Nu heeft haar man een bedrijf in Zweden en hoopt ze in augustus weer naar haar tweede huis in Zweden te gaan en dan neemt ze de kaartjes mee voor haar kennisje in Zweden die daar een winkeltje heeft, en dan gaat dat Zweedse vrouwtje de kaartjes ook in haar winkeltje leggen om te verkopen.
Vind dat zo leuk en het idee dat de stempels vanuit Zweden in Nederland komen ik daar kaartjes mee heb gemaakt en ze dan terug naar Zweden gaan om daar weer verkocht te worden. ook heeft ze beloofd dat ze als ze in Zweden is om dan naar de Magnoliashop te gaan vinden jullie dat niet leuk

11 opmerkingen:

Peet zei

Wat supermooi, Lia!!!

Lia zei

dank je wel peet

Janny zei

waauw Lia deze is schitterenddd en wat leuk dat je kaarten weer in Zweden worden verkocht!!

Sandra zei

Wowww! Prachtige kaart Lia en leuk dat ze in Zweden verkocht gaan worden!!

Rein zei

Schattig kaartje, mooie kleuren!

Lia zei

dank je wel janny ja leuk he ben er echt blij mee

Lia zei

dank je wel sandra ja leuk he

Lia zei

dank je wel rein

Jolanda zei

Super kaartje Lia:D! Wat leuk dat je kaartjes in Zweden verkocht gaan worden!

Lia zei

dank je wel jolanda ja vindt het ook super ben er heel blij mee

Anoniem zei

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!