dinsdag 5 juni 2007

kado voor de juf


Vanmiddag ben ik aan de slag gegaan met het afscheidskado voor de juf van Nander. Over 3 weken hebben de kinders alweer vakantie en omdat Nander (6jaar) na de vakantie een andere juf krijgt, heb ik voor de juf deze Layout gemaakt met een foto van Nander bij ons in de tuin toen er een "berg" sneeuw lag.
Ik heb gebruik gemaakt van scrappapier Making Memories en verder de chipboardkrul bekleed met het scrappapier, bloemen Sprites van Prima,groene brads, op het labeltje heb ik bedankje met de computer gemaakt, lint van chatterbox en witte rickrack.
Het lint heb ik boven door 2 gaatjes geregen zodat het een lusje werd en van onder weer door 2 gaatjes gehaald en vastgeknoopt.

This afternoon I started to make the present for the teacher from Nander. About three weeks the holiday is beginning and then after the holiday he get a other teacher so I made this Layout with Nander into the garden.There was a lot of snow in the garden last winter.
I have made the Layout with Making memories paper, chipboardflourisch paste with the paper, flowers van Prima Sprites, brads, text made with the computer, ribbon from chatterbox and rickrack. I have made holes in the card for the ribbon than she can put up when she will.

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Schitterend Lia:D! De juf boft maar met zo'n creatieve moeder!

Lia zei

dank je wel jolanda, ja deze juf is altijd erg blij met de creaties die ik voor haar maak dus ik denk dat ze dit zeker wel heel leuk zal vinden

Alma zei

Wat een leuk kado voor de juf Lia, daar zal ze vast heel blij mee zijn! Mag ik je blog op mijn blog linken?

Lia zei

is goed alma en dank je wel voor je compliment de juf was er heel erg blij mee ze vond het zo mooi gemaakt en ze gaat het in haar kamer ophangen echt leuk hè

Janny zei

wat een gaaf kado heb je voor de juf gemaakt Lia!

Lia zei

dank je wel janny, en de juf was er super blij mee ze vond het zo mooi en gaat het in haar kamertje ophangen