woensdag 20 juni 2007

babykaartje


Dit kaartje heb ik vanavond nog afgemaakt was er vanmiddag mee begonnen, ik heb het papier van Paper Salon gebruikt wat ik voor de uitdaging had gewonnen,ik vindt het heel erg mooi papier. Achter de stempel heb ik een label geplakt en lint aangeknoopt.
Ik heb verder lint, bloemen, brads en magnoliastempel gebruikt de blaadjes en het bloemsteeltje heb ik met de Quickutz Sunshinedies gemaakt en de tekst met het Quickutz Sophisticate gemaakt.

Today I started to make this Babycard. I make use of PaperSalon paper what I have won with the Challenge by Cardartsite. The paper is very lovely. Behind the stamp I paste a label with ribbon.The other materials are Magnoliastamp, brads, ribbon, flowers. The leaves and the handle of the flower are Sunshine dies. The text is made with the Quickutz Sophisticate alphabet.

8 opmerkingen:

Janny zei

wat een lief kaartje Lia, ik vind dat papier ook zooo mooi, zo fris en vrolijk!

Lia zei

dank je wel janny ja was er al helemaal verliefd op door de kaartjes die ik van erica zag en nu kreeg ik het als prijs en ben er super blij mee

Marja Sch zei

Wat een schattig kaartje Lia. Leuk om dit alfabeth een keer op een kaart te zien. je kaart is dagkaart geworden bij Hobbyvision. Leuk hoor.

Lia zei

oohhhhh wauw wat gaaf had ik nog niet gezien dank je wel voor je compliment ja dit alfaatje vindt ik 1 van mijn favootjes

marlies zei

wat een mooie kleuren en wat een dotje is het geworden.

groetjes marlies

Lia zei

dank je wel marlies

Peet zei

Supermooi Lia!!!

Lia zei

dank je wel peet