dinsdag 12 juni 2007

kaartje en notitieblokje met pen gescraptvandaag heb ik een kaartje gemaakt voor de dealer van onze trekker .Vorige week is er een zoon geboren en ja dan kun je niet maken om geen kaartje te sturen hè. Ik heb gebruik gemaakt van Making Memories papier wat ik al heel lang heb liggen, 3d plaatje van een picturelvel, stukje lint prima press N'petals en de swirls zijn de clearstamps van quickutz Sophisticate, de naam Tom zijn Alfabetrubons van Making memories ook is de strook weer geembost met de flower goosebump van Quickutz.

Daarna heb ik dit notitieblokje gescrapt. Het blokje komt van de Hema en ik had in de nieuwe scrapbookmagazine een leuk ideetje gezien als afscheidskadootje voor de juf of meester. Ik heb dit gemaakt voor de juffrouw die bij Nander in de klas stage heeft gelopen, ze leert voor onderwijsassistente en neemt nu afscheid. De juffrouw wil een mandje maken waar voor iedereen ietsmeeneemt. Het blokje heb ik gescrapt met het Creamotionpapier verder de voorkant versiert met Prima press N'petals, Quickutz die vierkantje van het Blossomalfabetset de Icing-rubons zijn er ook van en Nander zijn weer rubons van Making Memories, verder heb ik 2 kleuren lint van Doodleburg(lag ook allang in de kast) vastgeknoopt aan de spiralen van het blokje.
De pen had ik er bij gekocht en heb daar een strookje scrappapier omheen vastgeplakt. Grappig hè om zelfs een pen te scrappen!

6 opmerkingen:

~*~Sandra~*~ zei

zo die zijn erg gaaf gemaakt zeg :d!

Janny zei

leuke dingen heb je weer gemaakt Lia!!

Lia zei

dank je wel sandra

Lia zei

dank je wel janny

Peet zei

Wat prachtig, Lia!!!

Lia zei

dank je wel peet