dinsdag 24 juli 2007

lief kaartje


Vandaag weer aan de knutsel geweest en dit is het resultaat. Het heeft bij ons in Zeeland veel geregend er is 34 mm regen gevallen, niet zo goed voor de producten op het land. Onze pompoenen staan dan ook helemaal in het water en dat is niet zo leuk want we willen toch zachtjesaan weer pompoenen gaan verkopen, we zullen hopen dat het snel mooi weer zal worden.
Het papier wat ik voor dit kaartje heb gebruikt komt weer uit mijn paperpad Van K&Company Amy Butler Sola, en heb gebruik gemaakt van magnoliastempel ,manlief moest naar de Praxis en heb gevraagd of hij schilderijhaakjes mee wilde nemen en die heb ik boven aan het kaartje met magnolia vastgeplakt. Verder lintjes aan de haakjes geknoopt en de bloemen zijn Prima Got flowers? en Deux ook de swirl stempel weer gebruikt en de blaadjes zijn van Quickutz Sunshine set.

Today I made this card ,the paper is from K&Company Amy Butler Sola, farther Magnoliastamp, picturehooks, Prima Got Flowers? en Deux, swirl stamp, ribbon and the leaves are from Quickutz Sunshine.

7 opmerkingen:

Flossie's Follies zei

Love the card, your paper mix and colors, those stamps are just adorable.

Lia zei

thank yo flossie for your compliment and yes the stamps are adorable hey

Landstoken zei

Great magnolia cards. Nice colors :)
/Helena

Lia zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lia zei

thank you helena for the compliment to the magnoliacards I made

Janny zei

deze is ook weer supers Lia en ja op de zon zitten we allemaal te wachten he, ik hoop dat het goed komt met je pompoenen!

Lia zei

dank je wel janny ja is echt te hopen hoor nu is het weer droog vandaag maar helaas volgens de berichten van korte duur