dinsdag 9 december 2008

Happy Holidays


Gisteren avond ben ik nog aan de slag gegaan met het maken van dit kaartje. De kinderen lagen op bed, de kapper was geweest en martien was naar een vergadering, zodoende was ik alleen thuis en heb ik heerlijk zitten freubelen.
Ik heb weer hetzelfde papier K&Company Holiday Cheers gebruikt, blijf het zo mooi vinden, dat ik alles klaar gelegd heb voor de volgende kaart met dit papier. Ik heb gebruik gemaakt van Sugar Nellie stempel (Honey and Pipe) verder heb ik het label met tekst weer uit het papier geknipt en ook de bloem heb ik uit een vel geknipt.

Yesterday I made this card. I used K&Company Holiday Cheers, furthermore Sugar Nellie stamp (Honey and Pipe) the label with sentiment and flower are form the same paper.

Thanks for stopping by...
Hugs Lia

14 opmerkingen:

Nixe07 zei

Another lovely card, Lia. The colours are great and I love how you´ve coloured the sweet image.
Big Hugs from Moni

Lia zei

thank you moni for your nice comment
hugs Lia

Gunilla/Nilla zei

Love this card.
Beautiful colours and a great layout!

Take care/Gunilla

Lia zei

thank you nilla dor your nice comment
hugs lia

Maureen zei

Mooi Lia!

Lia zei

dank je wel maureen

Heike zei

Wow, Lia another Stunning Card. The colors are great and your coloring is brilliant as always. Love the sweet Image......

Hugs
Heike

Riet zei

heel mooi kaartje Lia.

liefs Riet.

femke zei

heey lia,

wow wat is dit een prachtig kaartje geworden zeg!!! heb dit papier ook maar nog niet gebruikt maare dat moet ik dan toch maar eens snel doen. dat idee van de tekst uit te knippen dat onthou ik even want had helemaal geen idee wat ik met dat vel kon doen.

groetjes femke

Lia zei

thank you heike for your nice comment
hugs Lia

Lia zei

dank je wel riet

Lia zei

dank je wel femke ja is super he dit papier en de vellen met tekstsen en bloemen had ik gelijk bedacht om het uit te knippen

Maria zei

Heerlijk een avondje freubelen Lia! Prachtige kaart!

Lia zei

dank je wel maria