zaterdag 3 december 2011

fijne feestdagen van ons allemaal....


Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor al jullie lieve berichtjes die ik altijd krijg op mijn kaartjes. Ook voor het meeleven van mijn ziekte. Jullie vroegen hoe het gaat nu ik 2 tabletjes voor de tremoren inneem.
Ik ben er afgelopen maandagavond met het eten mee gestart, en vanaf maandagavond laat voelde ik me niet echt lekker. Ik reageer altijd heel heftig op gebruik van medicijnen. Nu dacht ik dat het wel door de medicijnen zou komen dat ik me niet lekker voel. Ik had zo'n zwaar hoofd, heel veel pijn in mijn hoofd waar paracetamol niet meer tegen hielp. En gisteren was het echt mis, ik kreeg ook een heel zwaar gevoel in mijn benen er bij, waardoor ik er haast niet meer op kon staan. En zo beroerd dat ik geen puf meer had om te praten en viel in slaap als ze iets tegen me zeiden.
Ik zei tegen Martien dit gaat niet goed hoor, ik geloof dat ik maar met de tweede ga stoppen want het is volgens mij te hoge dosis medicijn. Nu bedachten we misschien kan het tabletje wel door de helft, en kunnen we het misschien wel met 1.5 tabletje proberen. Het is een onooglijk klein tabletje maar toch kon het nog door de helft.
Ik heb toen een halve gedaan en vandaag voel ik me een heel stuk beter. Het zware gevoel in hoofd en benen is weg Ben blij dat het weer een beetje beter gaat vandaag en we hopen dat 1.5 tabletje voldoende is om de tremoren te onderdrukken.

Ik heb afgelopen maandag deze kadootjes voor de kerst gemaakt. Ik heb ze voor de juffrouwen gemaakt. Ik probeer ieder jaar weer iets anders te bedenken en dit keer had ik een ideetje om iets met CD's te maken.
Ik heb gebruik gemaakt van het Autenthique en Maja papier,Nestabilities, verder waxinelichtje op batterijtjes, en de tekst is van het Hobbypaleis. Ik heb de CD verder versierd met creatable van MD ,roosjes en besjes.
Ik heb er in totaal 6 gemaakt, voor Nander zelfs 3 want hij heeft 3 jufs.
Ik zet het nog een klein poosje weg , want het duurt nog eventjes voor ze kerstvakantie krijgen, maar voor mezelf vind ik het wel fijn dat ze klaar zijn.

In the begin of the week I made the christmas presents for the teacher of our children. I used therefore a CD and scrap them with Autentique and Maja Design papers, furthermore I used nestabilities,creatable from MD, roses,besjes,candlelight and the sentiment from Hobbypaleis.
Thanks again for stopping by...
Hugs Lia

15 opmerkingen:

Katinka zei

Leuk verzonnen Lia. Fijn om te lezen dat het dan nu eindelijk wat beter mag gaan. Hopelijk blijft het ook zo. Sterkte!
Groetjes aan Martien de kinders!

Liefs
Katinka

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een leuke cadeautjes Lia, erg mooi! Fijn dat het nu beter gaat, nu je een half pilletje minder slikt.
Hou je taai en veel sterkte. Fijn Sinterklaasfeest.
Liefs van Jacqueline

Gemma zei

Wat een origineel cadeautje Lia, daar zullen de juffen erg blij mee zijn!Ik hoop echt dat je medicijnen gaan helpen, hou je taai! Groetjes Gemma

Marja Rolfes zei

Tja, die medicijnen ook, aan de ene kant kun je ze niet missen maar aan de andere kant is het ook weer "vergif".........ik ben ook zo giga gevoelig voor het kleinste beetje pil van het een of ander.....maar goed, nu voel je positieve verandering, dat is wel fijn!!!
Wat een leuke kadootjes heb je gemaakt!
Hartelijke groeten aan je man en keinders en een gezegende zondag, morgen! Ik hoop dat je in staat bent om óf te gaan, óf thuis te luisteren!
liefs en veel sterkte, ik bid voor je!
Dutch Tulip
Mar

Tineke van der Linden zei

Wat een leuke kerstpresentjes heb je voor de juffen gemaakt Lia! Je kunt ze maar vast klaar hebben liggen.
Fijn dat het nu wat beter met je gaat. Hoop dat 1½ pilletje precies genoeg is. Een goede zondag!
Groetjes Tineke

ursula Uphof zei

Nou ek ben blij dat het wel beter gaat met een halwe minder. Hoop dat het zo blijf. Wat leuke geskenkjes zijn dat. Geniete van Sinterklaasfeest. Bedankt voor je bezoek op mijn blog. groetjes.

Jolanda zei

gelukkig gaat het weer een beetje beter met je Lia:0)
nou die juffen boffen maar met zo'n geweldig leuke cadeautjes!
grtz Jolanda

Donna zei

These are beautiful Lia and such pretty decorations for christmas :) Donna ♥ x

*Ellen* zei

fijn om te horen dat het nu weer wat beter met je gaat, en hopelijk blijft gaan, en wat een prachtige originele kadootjes heb je voor de juffen gemaakt

Alina zei

ze zijn heel erg leuk geworden, Lia!
fijn dat het weer beter gaat!
groetjes, Alina

Marlies zei

Gelukkig gaat het door het minderen van de medicijnen weer wat beter met je Lia. Je hebt een super leuke cadeautje bedacht en erg mooi gemaakt!! groetjes, Marlies

Maris zei

heel leuk zeg, voor de juffen, en kijk uit hoor meid met die medicijnen ,als je er idd niet lekker van wordt, gewoon terug naar de ha hoor

Frosien zei

Wat fijn Lia, dat het wat beter met je mag gaan. Het valt allemaal niet mee. Jammer dat ze tegen die ziekte van ms niet weten waar het precies vandaan komt en dat ze soms ook niet weten wat ze hiermee aan moeten. Vervelend dat je daar tremoren van krijgt. Ik hoop dat het weer wat beterder mag gaan. Je hebt leuke creaties gemaakt hoor voor de juffen, ze zien er gezellig uit. Groetjes Frosien

Murielle zei

I like your idea, Lia!
It's very gorgeous.
Big hugs, Mumur.

Amanda zei

Prachtige kadootjes Lia, hier gaan de juffen van uit hun dak hoor!

liefs Amanda