donderdag 13 oktober 2011

merry christmas..

Ik ben er weer, na een hele week erg druk te zijn geweest, en geen tijd had om jullie iets te laten zien,en ook niet veel tijd om jullie blogs te bezoeken, heb ik nu eindelijk even tijd om jullie 2 kaartjes te laten zien , die ik al eerder heb gemaakt.
Afgelopen vrijdag en zaterdag druk geweest met "ouderwets"opruimen in huis, wat een heerlijk gevoel geeft, we hebben heel veel weggegooid wat we eigenlijk nooit meer gebruiken en wat zodoende alleen maar in de weg ligt.

Afgelopen dinsdag de hele dag op pad geweest voor winterkleren, ze hadden allemaal veel nodig, want ze waren haast overal uitgegroeid, gelukkig zijn we deels goed geslaagd in de tweedehands kinderkledingzaak in Dirksland, en verder zijn we deels goed geslaagd in Middelharnis.

Ook het werk op het land heeft vorige week met het mooie weer goed door kunnen gaan. De loonwerker heeft al de tarwe ingezaaid en alle mais is van het land en in de kuil.
Alleen nog de pompoenen , die zijn nog niet allemaal van het land,als het meezit kan Martien vandaag klaar komen met de pluk.
De verkoop aan huis loopt goed en ook veilen we altijd een hoeveelheid pompoenen, omdat we ze niet allemaal aan huis kunnen verkopen en gelukkig zijn de prijzen op de veiling dit jaar erg goed.

Terug naar de kaartjes. Ik heb Stamping Up papier en My Minds Eye papier gebruikt. Op het bovenste kaartje heb ik digi van Phindy's place gebruikt, kleedje van de Action , en onder het afdrukje geplakt,strassteentjes, creatable ,bloemen met de retro pons gemaakt en de tekst is weer van het Hobbypaleis.Afdrukje ingekleurd met de copics.

Ook ben ik samen met Amanda naar de demodag van doeading geweest, en daar heb ik het My Minds Eye papier wat ik op dit kaartje heb gebruikt gekocht. We hebben samen een workshop gedaan, en daarbij heb ik voor het eerst geprobeerd afdrukje te kleuren met distressinkt.
Ik ben er thuis mee gaan oefenen en deze afdruk van Mo Manning er mee ingekleurd. Ik vind het nog niet echt meevallen, maar oefening baart kunst.
Ik vind het inkleuren met distress wel heel leuk om te doen.
Verder heb ik mijn nieuwe creatable gebruikt,glitter, roosjes en blaadjespons van MS gebruikt en deze keer geen tekst op de kaart.

Last week I was very busy with all things inside and outside the home, so I hat´nt time to visit your blogs and let to see you my cards, I made some weeks ago.

I used Stamping Up and My Minds Eye papers, digi from Phindy´s place. I colored it with the copics and the other digi from Mo Manning, and I colored it for the first time with distress.
Furthermore I used creatables,glitter, little roses, leave punch from MS,flowers made with the retropunch, strassstones, sentiment from Hobbypaleis.


Thanks again for stopping by...
Hugs Lia

22 opmerkingen:

Mary zei

Ik vind beide kaartjes erg mooi geworden, en ik kijk met bewondering naar je inkleur-werk. Super!!
Groetjes Mary

Miranda Slagboom-de Groot zei

Wat een leuke kaartjes Lia. Die 2e vind ik heel mooi qua kleur. Fijn dat het opschiet met het werk. Dat is altijd fijn he? Weet dat nog goed toen mijn ouders nog een boerderij hadden.
Groetjes Miranda

creacora zei

fijn dat het allemaal voorspoedig gaat meis je kaartjes zijn prachtig en kleuren met distress is super hoor ik ben helemaal gek op distress !

Groetjes Cora

sandra_w zei

Twee schitterende kaarten heb je weer gemaakt, Lia!!

San x

*Ellen* zei

prachtig zijn deze schattige kaartjes, veel succes met jullie drukke werkzaamheden

Tineke van der Linden zei

Wat zijn allebei je kaartjes schitterend Lia! En prachtig gekleurd zeg...
Fijn dat jullie geslaagd zijn voor de kleding voor de kinders.
Groetjes Tineke

Debbie zei

This is one beautiful Christmas card..

Hugs
Debbie

diana68 zei

fijn dat het werk op het land goed gaat en de verkoop ook...geeft ook weer een beetje rust...

heel leuke kaarten Lia, je zit er weer in hoor ;o)

diaan x

Unknown zei

Mooie kaarten en mooie kleren heb je gebruikt

Marja Rolfes zei

Hoi Lia, 2 fantastisch mooie kaarten!
Heerlijk he, opruimen in huis!
Gelukkig zijn jullie geslaagd voor de winterkleren! Wij voor Martijn ook!
xxx
Dutch Tulip
Marja

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige kerstkaartjes heb je gemaakt Lia, zo schattig. Fijn dat het werk op het land ook weer bijna is gedaan. Veel succes.
Groetjes van Jacqueline

Unknown zei

Prachtige kaarten Lia en het kleuren met distress gaat je goed af zeg.
Het was leuk je even tespreken met de demodagen.

Lieve groetjes Suze

Frosien zei

Hallo Lia, je beide kaarten zijn mooi geworden hoor! Je hebt ze leuk ingekleurd en netjes afgewerkt. Fijn dat het weer wat opschiet met het werk, vaak zie je uit naar de gezellige wintermaanden, dan komt er weer wat meer rust op de boerderij. groetjes Frosien

arjette zei

Wat een prachtige kaartjes allebei!!! Je kleurwerk is goed gelukt hoor!!!

gr. arjette

Ans zei

Schitterende kaartjes.

Liefs Ans

debby4000 zei

Oh what a gorgeous cards.
luv
Debby

Annemarie en Merit zei

wat een leuke kaartjes Lia,
prachtig zijn ze allebei.
Fijn dat alles van het land is en a.s zaterdag komen weer langs jullie's woning even nog een blik werpen op de laatste pompoenen!!

groetjes annemarie en merit

nicolet zei

Allebei de kaartjes zijn weer echt prachtig Lia!!
Groetjes Nicolet

Niki Estes zei

What pretty cards, Lia!

ursula Uphof zei

Wat mooie kaartjes. Ek vind het inkleuren heel goed gedaan, ek zelf hou veel van de distress inkt. Dat dit op de beorderij alles goed afloop is super, succes met de verdere werk. groetjes

annemarie zei

wauw, zeer mooie kaartjes weer! heel mooi!
groetjes annemarie

Amanda zei

Prachtige kaartjes Lia en het kleuren met de distress gaat je onwijs goed af hoor! 't was gezellig bij de demodag!

Liefs Amanda