zaterdag 23 oktober 2010

update!!

Jullie zullen wel denken waar zit Lia, ik heb de hele week nog geen tijd gehad om iets op mijn blog te plaatsen. We hebben het zo druk gehad dat ik haast niet aan freubelen ben toe gekomen, ik heb wel 2 kaartjes gemaakt maar die kon ik nog niet laten zien, ik denk dat ik het ene kaartje vandaag in de loop van de dag kan plaatsen.
We zijn afgelopen woensdag een middagje met de kinderen naar de familidagen in Groinchem geweest, dat is een gezinsbeurs met voor elk wat wils. Het was erg gezellig alleen zooo verschrikkelijk druk, dat was niet meer leuk. Je kon gratis eten en drinken, waar je veel geduld voor moest hebben want het wachten was soms wel meer dan een uur. de kinderen hebben het ook reuze naar hun zin gehad, wel waren we Rosemarie en Nander een keer kwijt geraakt, dus dat was eventjes goed zoeken.
Ik ben nog geslaagd voor zondagse kleren voor Marnick en Jorne, en de kinderen hebben allemaal een boek gekregen, en wat kleine speelgoedjes.

Afgelopen donderdag zijn we naar het ziekenhuis met Leonard geweest, om half 12 was de afspraak met de kinderarts. Eerst is hij gemeten en gewogen, en volgens de kinderarts is hij te mager voor zijn lengte en dat kan komen door dat de groei belemmerd wordt door het gaatje bij zijn hartje. Maar dat wist ze niet zeker ,dat willen ze nu verder onderzoeken.
Het ruisje was duidelijk te horen, maar gelukkig niets onrustgevend ,daarna zijn we een hartfilmpje wezen maken en als er iets bijzonders was zou ik 's middags al gebeld worden ,zo niet dan moeten we wachten op de oproep voor de kindercardioloog, dat is over 3 maanden. Zelf gaf ze al aan dat ze dacht dat ze niet hoefde te bellen, en gelukkig heeft ze niet gebeld, dus het is al met alles erg mee gevallen tot nu toe.

Gisteren heb ik echt een dagje nodig gehad om wat bij te tanken ,had ook niet veel energie om jullie blogs te bezoeken.

Thanks again for stopping by...
Hugs Lia

20 opmerkingen:

Amanda zei

Heej Lia, had je al gemist meid, een drukke week gehad lees ik, fijn dat ze niet gebeld hebben voor leonard, heb de afgelopen dagen met je meegeleeft hoor.

Geniet van je weekend, liefs Amanda

jaimie zei

Hallo lia,

Dat klinkt inderdaad druk en zo wachten op wel of geen tel, ook best zenuwslopend hé, kan geloven dat je gisteren gewoon moest bijtanken hoor,

Groetjes, Jaimie

arjette zei

Hoi hoi,

gelukkig valt het mee met Leonard, valt een hele spanning van je af denk??? Rustig aan hoor, we zien het vanzelf wel weer als je tijd en zin hebt!!
Fijn weekend!!

gr. arjette.

ursula Uphof zei

Hi Lia, wat een week heb je gehad. Fijn dat de nieuws van Leonard, niks meer ernstig is, en hoop maar dat alles tog goed sal afloopen. Neem het maar rustig en een fijne weekend. groetjes.

nicolet zei

Oooh wat fijn dat de dokter niet gebeld heeft over Leonard!
Kan me voorstellen dat het best spannend was allemaal!
Groetjes nicolet

Tineke van der Linden zei

Al met al een drukke week. Ik had gelezen dat je naar de familiedagen was. Mijn ouders zijn ook woensdag geweest en ze vonden het ook zo druk. Een schoonzus en een zus van me met hun gezin zijn donderdag geweest. Ze vonden het allemaal wel gezellig en niet zo groot als de Wegwijs maar het was veel te klein. Er waren ongeveer nert zoveel bezoekers als op Wegwijs..
Fijn dat de kinderarts niet meer terug heeft gebeld voor Leonard. Hoop dat het verder meevalt!
Groetjes, Tineke

Alina zei

fijn dat de dokter niet heeft gebeld, Lia, sterkte nog! een fijn weekend!
groetjes, Alina

Lil Daffodil zei

Hi Lia,
You have been missed but I understand that there are more important things to attend to.
I do hope some progress can be made to help with this troubling situation.
Thinking of you.
Hugs,
Fiona x

Unknown zei

Hoi Lia zo telezen was het zeker druk bij jullie, fijn om te lezen dat het tot nu toe mee valt met leonard maar het blijft wel heel spannend.
Rust nog even lekker uit en dan zien we vanzelf wel weer iets mooiés van je langs komen.

Groetjes Suze

Maria zei

Je hebt de afgelopen tijd weer hele mooie kaarten gemaakt Lia!

Leuk dat jullie op stap zijn geweest met de kinderen en dat je ook nog geslaagd bent voor een aantal dingen.

Dat was even schrikken met Leonard! Fijn dat de kinderarts jullie niet heeft gebeld en dat het tot nu toe meevalt. Sterkte verder!

Rust maar lekker uit, want je moet ook goed aan jezelf denken!
liefs Maria

Hetty zei

Wat fijn dat je kinderarts niet terug heeft hoeven te bellen voor Leonard. En doe maar rustig aan en denk goed aan jezelf we zien vanzelf je creaties wel weer]

gr hetty

*Ellen* zei

dat is idd een race weekje geweest zo, maar gelukkig dat ze niet hebben gebeld voor Leonard

creacora zei

effe bijtanken hoor denk aan jezelf meis!!

en wat super dat de dokter niet heeft gebeld valt het misschien allemaal toch een beetje mee
hoop het van harte voor jullie!!

fijn weekend ! groetjes Cora

Nannieflash zei

Hi Lia, sorry to hear that poor Leonard is still having problems with the hole in his heart, I do hope they manage to sort it out for him.
Im glad to hear you had a fun day out with the children to. With love and hugs Shirleyxxxx

Jacqueline (Sjakkie) zei

Ik had je al gemist Lia. Fijn dat je ons even open de hoogte houdt en dat het goed gaat met Leonard en de rest van de familie.
Fijne zondag, Jacqueline

Esther zei

Nou maakt niks uit en komen nog meer dagen.haha
Ben wel blij voor jullie dat het niet ernstig is uitgevallen met Leonard.
Ik wacht gewoon rustig af op weer een leuke creatie van je.

X esther

BepvS zei

Zoo meid, inderdaad een aantal drukke en spannende dagen gehad, leuk zo'n beurs maar als het zo druk is...pffff....fijn dat jullie niet gebeld zijn en nu weer afwachten voor de kindercardioloog, blijft toch spannend , fijne zondag morgen.
Gr, Bep

Dawn B. zei

Hi Lia,
hope that your week slows down some and you get to craft.. Good luck with your little one..

Sandra zei

ik had je al gemist maar wat een spanning hebben jullie deze week weer gehad, pfff
maar gelukkig geen telefoontje gehad.
groetjes sandra

Donna zei

Hi Lia...sending you big hugz...you have so much going on at the moment and you must be really worried about Leonard...take care sweetie :) Donna x