zaterdag 15 mei 2010

thinking of you


Gisterenmorgen vroeg heb ik dit kaartje gemaakt , alle kinderen sliepen nog en ik was erg vroeg wakker, dus dacht laat ik maar eventjes heerlijk aan de freubel gaan.
Ik zou de hele dag visite krijgen van mijn zus, zwager en de kinderen en had daarom even zin om wat voor mezelf te doen. Mijn zus kwam om half 11 en ze zijn tot 's avonds half 11 gebleven, het was erg gezellig ,ze wonen in Gouderak dus we zien elkaar niet zo vaak een hele dag, alleen met verjaardagen zien we elkaar. De kinderen hebben lekker de hele dag buiten kunnen spelen, het was zulk mooi weer na de afgelopen koude weken was het heerlijk dat ze naar buiten konden. Martien heeft nog koeien uitgezocht en die hebben ze 'smiddags van de wei naar het natuurgebied gebracht. Dat vonden mijn zwager en de jongens erg mooi om te zien. Ze zijn allemaal een keer meegeweest om ze weg te brengen.
√Āvonds na het eten hebben ze al het grut in de auto geladen en zijn ze naar het strand en de duinen aan de voet van de Stormvloedkering geweest, ze hebben nog even in het water gestaan, maar dat was nog best koud. Om kwart voor 10 waren ze weer terug en hebben we nog koffie gedronken voor ze de "lange" reis weer terug gingen maken.
En vandaag hoopt mijn zusje een dagje te komen , nog voor de verjaardag van Marnick. Dus ik zal er vandaag ook niet veel zijn.

Terug naar mijn kaartje. Ik heb Cardart kit weer gebruikt, een digi van Sassy Cheryl,de bloemen zaten in de kit voor de tekst heb ik de binding edge pons gebruikt en de tekst is van Inkadinkado.

Yesterday I made this card. I used again the cardart kit, the digi from Sassy Cheryl, the flowers from the kit , the binding edge punch and the sentiment of Inkadinkado.

Thanks again for stopping by...
Have a great day..
Hugs Lia

8 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Een prachtig kaartje Lia! Lekker als alles nog slaapt je wat voor jezelf kunt doen..
Het was idd heerlijk weer gisteren. Wij hadden het feestje van Maurice en zijn naar Hoek van Holland geweest naar het Fort. We hebben daar zelfs op een terras 's-avonds nog buiten in het zonnetje zitten eten!

Groetjes, Tineke

Unknown zei

Prachtige kaart Lia, en wat een leuke dag hebben julie gehad zeg heerlijk, ik wens je vandaag ook een heerlijke dag toe.

Groetjes Suze

*Ellen* zei

wat een schattig kaartje, prachtig is dit, en wat een gezellig dagje is dat geweest

Marianna zei

Een heerlijke dag geweest zo te lezen! Geniet maar lekker van dat soort dagen want voor je het weet...

De kaart is zoals altijd weer superleuk!! Vind het een schatje!

Groetjes Marianna

Tanya zei

Wat een leuke kaart is het geworden! Wat heerlijk dat ondanks de kids je toch nog momenten kunt vinden om lekker even de freubelen!

Fijn weekend!
Groetjes Tanya

Esther zei

Leuk geworden hoor je kaart.
Heerlijk genieten weer he na al die regen weer een beetje zonneschijn.
Dat heeft een mens echt weer even nodig om bij te tanken.
Veel plezier vandaag ook weer met de visite.

Groetjes Esther

Ilonka zei

Wat een ontzettend mooi kaartje.

groetjes Ilonka

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een schitterend kaartje Lia. Gelukkig zit het weer mee voor de kinderen en kunnen ze lekker buiten zijn.
Groetjes van Jacqueline