zaterdag 13 februari 2010

happy birthday


Gisteren was katinka jarig en voor haar heb ik dit kaartje gemaakt,ik heb gebruik gemaakt van de card art kit, stempel van Elisabeth Bell, verder Quickutz bottlecap met tekst van hero Arts. De binnenkant ook weer versierd.Bloemen van de kit gebruikt.



For Katinka I made this card. Yesterday it was her birthday and she hat got my card so I can let you see the card for her.
I used again the cardard kit, furthermore stamp from Elisabeth bell, Quickutz bottlecap I made a label from this with ribbon,flowers from the kit, the sentiment from hero Arts. And i scrap the inside too.

Gisteren zijn we naar de neuroloog in Utrecht geweest voor de jaarlijkse controle van mijn ziekte MS. Hij was gelukkig tevreden , ik heb gevraagd of hij ook medicijnen kan voorschrijven omdat ik de laatste tijd zo verschrikkelijk moe ben en veel last van mijn benen heb voornamelijk met lopen en na lang zitten. Hij heeft overleg gepleegd met MS verpleegkundige in Rotterdam, maar helaas voor de chronische vorm van deze chronische ziekte is alleen maar fysio en revalidatie de beste optie , medicijnen kunnen geen gewenst effect geven. Omdat ik in huis al genoeg beweging heb door de verzorging van de kinders is het niet echt een optie om therapie te doen, omdat ik daar erg moe van wordt, het gevolg is dan dat ik te moe ben en dan niet meer voor onze kinders kan zorgen. Uit 2 kwade dan de beste maar gezocht , als ik goed op mijn zelf let en niet over mijn grenzen gaat mag ik het zonder therapie en revalidatie doen.
Zo weer genoeg "gezeurd" over mezelf.

Na afloop zijn we nog naar de hobbytheek in Breukelen geweest, had dit jaar nog niet geshopt(knap he hihi) ben leuk geslaagd, heb wat papier gekocht wat stempels, blikje stempels van Papersalon(aanbieding )reserve snijmesjes voor fiskars apparaat. dat valt mee he, daarna om 7 uur naar huis gegaan en om 9 uur waren we weer thuis.

Yesterday I visit the neurlogist in Utrecht and all is right for more about the visit read my Dutch text.

Thanks again for stopping by...
Hugs Lia

14 opmerkingen:

Durvina zei

Wat een schitterende kaart, hij is vanbinnen net zo mooi als vanbuiten.

Groetjes, Durvina

Katinka zei

Wauwwwww........ik vind het een prachtige kaart , in het echie is 'tie natuurlijk veeel mooier! hihi ....hij staat hier te pronken op de kast en zal daar ook nog wel een tijdje blijven staan !

Liefs
Katink

Donna zei

Beautiful card Lia and so perfectly embellished...so sorry to hear you are not feeling too great...sending you big hugs :) Donna x

Krista zei

Wat een geweldig mooie kaart Lia, schitterend!!

Esther zei

Nou rustig aan dan maar.
Ben blij dat je leuk geslaagd ben in Breukelen.Altijd leuk iets nieuws.
Je kaartje vind ik ook super.

Groetjes Esther

Christa zei

Prachtige kaart Lia en blijf dus vooral goed op jezelf letten!!

Liefs van Chris

creacora zei

een mooie kaart Lia en sterkte met het luisteren naar je lichaam !!

Unknown zei

Prachtige kaart heb je weer gemaakt. Al die vrolijke stroken! Groeten van Ageeth

coldwaters2 zei

Oh how beautiful Lia those papers and colours are just perfect and that image is gorgeous I am glad all is well with you.

Hugs
Lorraine x

Sinikka zei

Wat een mooie kaart. Heerlijke kleuren heb je gebruikt.
Leuk ook dat je geslaagd was met je inkopen . Knap dat je nog niet had geshopt.
Ik sta even versteld van je verhaal en ik vindt je een bijzondere vrouw. Knap van je...zoveel kinderen en een boel aan het hoofd.
Een knuffel van mij
Groetjes Sinikka

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een prachtige kaart Lia, ik vind de kleuren super mooi!
En wat rot voor je dat er geen medicijnen voor je zijn. Doe rustig aan en denk goed aan jezelf.
Groetjes van Jacqueline

*Ellen* zei

whow wat een prachtig kaartje en zo lekker vrolijk in die kleurtjes, en pas goed op jezelf

Nannieflash zei

Hi Lia, beautiful card, love the image and the colouring is gorgeus. Well done with love and hugs Shirleyxxx

Nicole zei

Zojuist via het HJ weer bij je terechtgekomen. En wat maak je toch een prachtige kaartjes. Ik houd ook wel van die gezellige frisse kleurtjes. Hier in Noorwegen zie je heel veel vintage en zo. Een beetje donker en rommelig naar mijn zin. Ik heb het weleens geprobeerd (2x nu een vintagekaartje gemaakt), maar het vrolijke frisse blijft me toch meer trekken.

Blijf zo doorgaan enne succes met de gezondheid van jezelf en je gezin!

Groetjes en tot gauw!