zaterdag 31 januari 2009

LO you make my heart happy


Afgelopen donderdagavond heb ik een cursus scrappen met foto's gegeven aan een groep van 9 personen. Ze hadden nog nooit eerder gecrapt en de meeste wilden op canvasdoek scrappen.
Iedereen was razend enthousiast en gingen met een heel mooi schilderij naar huis. Ik had voor iedereen het Basic Grey papier Bittersweet gekozen en wat is het leuk om te zien dat iedereen met hetzelfe ppier totaal iets anders maakt.
Geinspireerd door het geven van de workshop ben ik gisteren zelf ook aan de slag gegaan met een foto van onze dochter. Op deze foto is ze nog 3 jaar nu is ze alweer ruim 5 jaar.
Ik heb bij deze LO gebruik gemaakt van het Rusty Pickle papier, verder heb ik allerlei bloemen van Prima gebruikt, swirls van Quickuts, kant,beer en bloem embelishments, pins,plakparels van Joy, Quickutz Revolution tab, brads, knopen en tekst van Hero Arts.

Yesterday I made this LO. I used Rusty Pickle paper, furthermore photo with our daughter ,brads, pins,flowers, swirls and tab from Quickutz,buttons, lace, pearls, flower and bear embellies and the sentiment of Hero Arts.

Thanks for looking...
Hugs Lia

10 opmerkingen:

Marja Sch zei

Geweldig Lia wat heb je dat mooi gedaan zeg. Fijn weekend gr Marja

Lia zei

dank je wel marja ja het lukte goed viel weer eens mee soms ben je zolang bezig en dan nog niet naar je zin
jij ook een fijn weekend
liefs Lia

Riet zei

dat heb je prachtig gedaan Lia.
fijn weekend.
liefs Riet.

Lia zei

dank je wel riet
jij ook een goed weekend
liefs Lia

marijke zei

ik vind hem zo super , had hem in de clubs al bewondert en paar keer wezen kijken er naar zo mooi met die kleuren bij elkaar gezocht, klasse hoor

Lia zei

dank je wel marijke heb weer een LO klaar ga het zo fotograferen nu met onze koe en kalf

marije zei

echt heel mooi!

Lia zei

dank je wel mairje

Jeanet zei

Owwww Lia dat gaat je ook super ag zeg geweldiggg !!

Lia zei

dank je wel jeanet