woensdag 31 oktober 2007

heb weer een kerstkaartje gemaakt


Gisteren avond aan de slag gegaan met dit kaartje, en vanmiddag afgemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het Bohemia My Minds Eye papier Frost lijn, ook weer erg mooi om mee te werken, verder heb ik gebruik gemaakt van Magnoliastempel, lint van Bo-Bunny, bloemen zijn van Prima Press N'Petals, de tekst x-mas heb ik met het Quickutz Sophisticate alfabet gemaakt en 2008 zijn rubons van 7-gypsies, en het fotohoekje heb ik nagetekent.

Yesterday I started to make this card and in the afternoon I made it ready. I used Bohemia My Minds Eye paper Frost serie, farther Magnoliastamp, rubons from 7-gypsies, ribbon from Bo-Bunny and the flowers Prima Press N'Petals,and photocorner .The text x-mas is made with Quickutz Sophisticate alphabet.

dinsdag 30 oktober 2007

een verjaardagskaartje voor mijn broer


Vanmiddag aan de slag gegaan met de verjaardagskaart voor mijn broer Cees, hij hoopt aanstaande donderdag 31 jaar te worden, en heb ik dit kaartje voor hem gemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van het Imaginisce papier, HÄnglar en Stänglar stempel,Slitpunch, de rondingen heb ik met distress inkt gedaan,verder Quickutz anchors gebruikt en met een Prima Got Deux vstgezet, de randen langs het afdrukje gedoodled,de naam gemaakt met Quickutz Blossom alfabet, en gefeliciteerd rechtsonder op de kaart zijn rubons van Doodleburg.

In the afternoon I made this card. I made the card for my brother, His birthday is Thursday, so I made this card for him.
I used Imaginisce paper, farther Hänglar and Stänglar stamp, round the stamp I doodled ,Quickutz anchors with Prima Got Deux,The name is made with the Quickutz Blossom alphabet,Slitpunch,distressink and rubons from Doodleburg

maandag 29 oktober 2007

weer een kerstkaartje gemaakt


Zaterdag heb ik dit kaartje nog gemaakt, ik kreeg van Scrapware de Quickutz dies thuis die ik besteld heb en er gelijk mee gewerkt.Ik heb bij dit kaartje gebruik gemaakt van Cosmo Cricket papier de Be Good lijn, verder Magnolia stempel, Quickutz Revolution bloem die en de kerster van Quickutz, verder heb ik lint van Kars om de bloem gedraaid, Quickutz label die with text rubons van Doodleburg ook the rubons van 7-Gypsies gebruikt.

Saterday I made this card. The paper I used is Cosmo Cricket Be Good serie, farther magnoliastamp, Quickutz Revolution die Flower and the Christmas flower from Quickutz, and ribbon, Quickutz label die with text made from rubons Doodleburg, and I used the rubons from 7-Gypsies too.

zaterdag 27 oktober 2007

you make me smile award


Ik ben door Daan en Alma getagged en nu moet ik ook 10 blogs nomineren, wat ik niet zo makkelijk vind. Dank je wel meiden
papercreations van Inge.
Love to scrap van Christa
kortnilla van Gunilla
flossie follies blog
my scrapcreaties van Leonie
my scrapideas van jeanet
blogje van eer
simply scrapcards van Tiets
piece of paper van Carmen
it's scraptime van Janny

canvas gescrapt


Ik heb de canvas klaar, ik heb gebruik gemaakt van Pebbles Inc., vberdrr Magnoliastempel swirl,en veel bloemen Prima Got Flowers?, Daisies en Bazill Wings, lint en Quickutzdie.
Omdat mijn schoonzus van bloemen houdt heb ik veel bloemen verwerkt.
Ik heb de canvas gemaakt voor haar verjaardag, ze hoopt aaanstaande dinsdag jarig te zijn.

vrijdag 26 oktober 2007

Safaripark Beekse Bergen

Gisteren zijn we met zijn allen een dagje naar de dierentuin in beekse bergen geweest. Het was heel mooi weer, droog maar wel koud.
We hebben eerst de autosafari gedaan, wat erg leuk is, je ziet de beesten zo op je afkomen, daarna hebben we de wandelsafari gedaan, zelf heb ik met de scootmobiel gereden, omdat ik dat niet kan lopen, daarna zijn we met de boot meegeweest, en daarna weer gewandeld.
We hebben echt allerlei beesten gezien, leeuwen, olifanten, giraffen, apen, enz., de kinderen hebben volop genoten.
Daarna hebben ze nog in de speeltuin gespeeld die in de dierentuin is, en daarna zijn we weer naar huis gereden en hebben we onderweg bij Etten-Leur bij de Mac gestopt, en lekker gegeten.
Ook zijn we met zijn allen op de foto genomen en die was heel mooi geworden, heb er dan ook 2 gekocht en de ene is bestemd voor mijn schoonzus die as dinsdag hoopt jarig te zijn en die krijgt ze van ons, ik maak er een canvas van en heb de canvas zonet nog geverfd en hoop ik het morgen te gaan scrappen.


woensdag 24 oktober 2007

kaartje voor 25 jaar getrouwd


Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt voor onze thuiszorg hulp. Vorige week waren ze 25 jaar getrouwd en dus gisteren eerst het kaartje gemnaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het Creamotion Wildflowers papier, verder de Slitpunch en Magnoliastempels gemaskeerd, de bloemen zijn Prima Got Daisies and Epoxy brads.

Yesterday I made this card for our helping nurse, she is 25 years married so I made this card. I used Creamotion paper Wildflowers serie, farther Magnoliastamps, Slitpunch, Prima Got Daisies and Epoxy brads

dinsdag 23 oktober 2007

blauw met bruin kerstkaartje


Gisterenavond aan de slag gegaan met dit kaartje en nu net eerst afgemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van het Bohemia Merry Christmas papier, verder Magnoliastempel, lint van Bo-Bunny,bloemen van Bazil Wings en Prima Got Flowers? en Deux,hulstblaadjes van Quickutz, en een knoopje omwonden met scrappersfloss en de pijl heb ik zelf getekent.

Yesterday I started to made this card and just I made the card ready. I used Bohemia Merry Christmas paper,farther Magnoliastamp, ribbon from Bo-Bunny, button with scrappersfloss,flowers from Bazil Wings, Prima Got Flowers? and Deux,and Holly leaves from Quickutz.The arrow drawed I selbst.

maandag 22 oktober 2007

een kerstkaartje


Vnamiddag aan de slag gegaan met dit kaartje, het is weer een kerstkaartje geworden,en heb hier gebruik gemaakt van het Senic route papier Rockland lijn, verder Magnoliastempels gebruikt (poppetje en molen),lint van basic Grey Mellow, bloem van Imaginisce met Prima Got Flowers?,en boven de stempelafdruk van het molentje heb ik randje gemaakt met de Slitpunch en daar de tekst goede feestdagen met de hand op geschreven.

In the afternoon I made this card. I used Senic Route paper the Rockland serie, farther I used Magnoliastamps (mill and doll), ribbon Basic Grey Mellow, flower from Imaginisce and Prima Got Flowers?, above the image I made the paper with Siltpunch and I wrote the text with my hand.

zaterdag 20 oktober 2007

2 kerstkaartjes gemaakt

Vandaag heb ik 2 kerstkaartjes gemaakt met het nieuwe Basic Grey Figgy Pudding kerstpapier, ik vind het een hele mooie lijn en het is dubbelzijdig dus ook nog eens heel makkelijk , als ik de ene kant niet zo mooi vind gebruik ik de andere kant.Bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Magnoliastempels, ik heb ze gemaskeerd en aan de spijker van het bordje heb ik een Quickutz label gehangen met de tekst 2008. Ik heb vorig jaar een doos met vilten figuurtjes voor de kerst gehad en daar zaten ook rendiertjes tussen, en heb het op dit kaartje gebruikt.Verder heb ik strook door de Revolution gehaald met de Curldie, lint, en een Prima Got Flowers Christmascollectie.

En bij dit kaartje heb ik ook Magnoliastempel gebruikt,de Revolution Curl die en een bloem van Imaginisce, ook heb ik de Slitpunch gebruikt en in de rondingen heb ik met witte gelpen rondjes en stippeltjes getekend.
Today I made two cards. The paper I used is Basic Grey Figgy Pudding, farther I used Magnoliastamps, ribbon, flowers, Quickutz Revolution Curldie, Quickutz labeldie and the Slitpunch.

vrijdag 19 oktober 2007

weer een kerstkaartje gemaakt


Ik had gisterenavond het papier van Making memories de Nick lijn al klaar gelegd en wilde daar een kaartje mee maken, nu kreeg ik vandaag met de post het nieuwe kerstpapier van Basic Grey thuis, en heb ik getwijfeld of ik daar niet eerst mee aan de slag zou gaan, heb het niet gedaan en ben toch aan de slag gegaan met het papier wat ik klaargelegd had.
Ik heb dus Making Memories papier gebruikt de Nicklijn, verder heb ik magnoliastempel gebruikt, lint van Bo-Bunny en ook weer de Tag Curler gebruikt en de bloem is van Imaginise.

Today i made this card. The paper I used is Making Memories the Nickserie, farther Magnoliastamp,ribbon from Bo-Bunny ,the tag curler and the flower is from Imaginisce.

donderdag 18 oktober 2007

ook nog een kerstkaartje gemaakt


Gisterenavond heb ik dit kerstkaartje nog klaargemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van het Bohemia papier Merry Christmaskit, verder heb ik de Magnoliastempels gebruikt, knoopjes en Prima Hydrangea en aan het knoopje bij de bloem heb ik labeltje geknoopt met rubons van Doodleburg, en een strook door de Revolution gehaald met de curldie.

Yesterday in the evening I made this card ready. The paper I used is Bohemia Merry Christmaskit, farther Magnoliastamps, buttons, Prima Hydrangea and labeltje from Quickutz with rubons from Dooleburg and I used the Quickutz Revolution curl die.

een kaartje gemaakt


Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt, ik heb gebruik gemaakt van het Crate papier de Cowgirl lijn, verder heb ik Magnoliastempel gebruikt, lint van Bo-BunnyPrima Got Daisies en blaadjes van Quickutz.

Yesterday I made this card, I used Crate paper Cowgirl, farther Magnoliastamp, Prima Got Daisies, ribbon from Bo-Bunny and leaves from Quickutz.

woensdag 17 oktober 2007

kaartje gemaakt


Gisteren ben ik aan de slag gegaan met dit kaartje, het papier van Pebbles Inc. lag nog op de tafel, daarom nog maar kaartje mee gemaakt. Ik heb gebruik gemaakt van Magnoliastempel gecombineerd met High Hopesstempel, verder lint , grote bloem geponst,Prima Got Daisies en Deux,fotohoekje.

Yesterday I made this card. The paper I used is Pebbles Inc. Farther I used magnoliastamp combined with high Hopesstamp, flowers, ribbon and photocorner.

dinsdag 16 oktober 2007

kaartje


Gisteren aan de slag gegaan met dit kaartje, het papier wat ik bij dit kaartje heb gebruikt is van Pebbles Inc. Ik vind het heel erg mooi papier. Verder heb ik magnoliastempel gebruikt, Slitpunch,grote bloem geponst, daarop een bloem van vilt gedaan met een Prima Got Deux, heel smal satijnlint, blaadjes van Quickutz en de tekst is Bella stempel.

Yesterday I made this card. The paper I used is Pebbles Inc., farther I used magnoliastamp, ribbon, Slitpunch,flowers,leaves from Quickutz and the text is Bella stamp.

maandag 15 oktober 2007

herfstkaartje


Ik heb zaterdag dit kaartje gemaakt, ook een schattig Magnoliaatje, ik heb gebruik gemaakt van Basic Grey Mellowlijn, verder Quickutz Sunshine tab en de tekst met Doodleburg rubon erop gewreven, verder Quickutz fasteners en aan de ene fastener een Quickutz labeltje met een Prima Gotflower aangehangen en ook nog Prima Marketing blaadjes gebruikt en Prima Hydrangea met Prima Got Flowers?

Saterday I made this card. I used Basic Grey Mellowserie, farther I used Magnoliastamp,Prima Hydrangea, Got Flowers? en Got Deux, Prima Marketing leaves, Quickutz Sunshine tab, fasteners and label.

zaterdag 13 oktober 2007

kerstkaartje


En dan het laatste kaartje wat ik gisteren avond heb gemaakt, het papier wat ik bij dit kaartje heb gebruikt is Van Bohemia Merry Christmas kit,schitterend papier, ik had er kaartjes mee gezien die gemaakt waren door Christa en zij heeft mij de site gegeven waar het nog te koop was en afgelopen donderdag kwam het thuis met de post.
Verder heb ik gebruik gemaakt van magnoliastempel en deze keer heb ik de stempel op aquarel papier gestempeld,lint van Bo-Bunny, bloem van Bazill Wings,Prima Got Flowers? en Deux en hulstblaadjes van Quickutz.

Yesterday I made this card, the paper I used is Bohemia Merry Christmaskit,farther Magnoliastamp, Flower from Bazill Wings, Prima Got Flowerrs? en Deux, ribbon from Bo-Bunny and the holly leaves from Quickutz.

nog een kerstkaartje


En ook dit is een kerstkaartje wat ik van de week heb gemaakt, bij dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van Making memories the deck the halls lijn, verder magnoliastempels gebruikt, poppetje en de kachel en deze gemaskeerd,fotohoekjes met brads, de bloemen zijn Prima Hydrangea en de blaadjes van Quickutz.


I made this card with Making Memories paper, farther Magnoliastamps,photocorners with brads,leaves from Quickutz and Prima Hydrangea

kerstkaartjeOok heb ik dit kerstkaartje gemaakt, het papier is van Making Memories the Nick lijn, en hierbij gebruik gemaakt van Magnolia stempel verder een bloem van Imaginisce gebruikt gecombineerd met Prima Got Flowers? en daar heb ik glitter opgedaan, fotohoekjes,lint van Bo-Bunny en de tag curler gebruikt echt een heerlijk apperaatje om mee te werken,de blaadjes zijn van Quicktz.

This card is made with Making-Memories paper the Nick serie, farther I used Magnoliastamp,Flowers (Imaginisce and Got Flower?,photocorners,ribbon from Bo-Bunny and the tag curler, the leaves from Quickutz

trouwkaartje


Ik heb deze week nog 4 kaartjes gemaakt, en nu eerst even op mijn blog zetten anders ga ik beetje achterlopen.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor de juf van Nander(7 jaar), zij is gisteren getrouwd en Nander mocht met de bruiloft mee, hij heeft het heel goed naar zijn zin gehad, en had hele verhalen toen hij thuiskwam. Het papier wat ik gebruikt heb is van Imaginisce en is dubbelzijdig en ik vind het ook schitterend papier, verder gebruik gemaakt van Magnolistempel gecombineerd met hÄnglar en stÄnglar en de magnoliahuisstempel,verder nog blaadjes van de Quickutz Sunshineset en Prima Got Flowers?.

I made this card for the teacher our son Nader , her wedding was yesterday, the paper I used is Imaginisce, farther Magnoliastamp combined with Hanglar and Stanglar,the little house stamp from Magnolia, leaves from Quickutz and Prima Got Flowers?

woensdag 10 oktober 2007

weer een kerstkaartje


Vandaag heb ik dit kaartje gemaakt, ben nu echt in de kerststemming geraakt en de nieuwe kerststempeltjes van Magnolia zijn geweldig om mee te werken.
Ik heb bij dit kaartje gebruik gemaakt van het Cosmo Cricket papier (Good Believe) verder Prima Got Flowers Christmas en Deux gebruikt, de blaadjes zijn van Quickutz en een fotohoekje.

Today I made this card. The paper I used is Cosmo Cricket(Good Believe), farther Magnolia Christmasstamp,Prima Got Flowers Christmas and Deux, leaves from Quickutz and a photocorner.

dinsdag 9 oktober 2007

kerstkaartje gemaakt


Vrijdag kreeg ik mijn nieuwe bestelde kerststempels thuis met de post en ben er gisteren mee aan de slag gegaan en heb vanmorgen het kaartje afgemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van Magnoliastempel huis en poppetje. Het papier is van Making Memories the Deck the Halls lijn en is dubbelzijdig, verder lint van Basic Grey (Obscurelijn), brads,hulstblad van Quickutz,Quickutz labeltje met de tekst gemaakt van 7-Gypsies rubons en Prima Hydrangea( die had ik nog steeds liggen en nog weinig gebruikt.)

Yesterday I started to made this card and this morning the card is ready. I used paper Making Memories the Deck the Hallsserie, farther Magnoliastamp house and doll, ribbon from Basic Grey (Obscure),brads, holly leaves from Quickutz,Quickutz labeldie with the text made from 7-Gypsies rubons and Prima Hydrangea.

maandag 8 oktober 2007

clubdag freubelen

dit is de voorkant.
dit is de achterkant.

Afgelopen zaterdag ben ik naar de clubdag van freubelen in Bergen op Zoom geweest. Ik heb er heel erg genoten, het was zo gezellig en alles goed verzorgd.
We hebben een project gekregen om te maken een tasje met een mini album, het tasje heb ik zaterdagavond thuis nog afgemaakt, het album niet want het papier uit mijn pakketje is op.

donderdag 4 oktober 2007

nog een kerstkaartje


Vanmorgen tussen de bedrijven door het kaartje gemaakt, waarvan ik gisterenavond het stempeltje heb gekleurd. Inkleuren vind ik niet zo makkelijk 's avonds daarom vanmorgen eerst een Daylight lamp gekocht.
Ik heb weer gebruik gemaakt van Senic Route papier Rockland serie, het idee van de kaart heb ik beetje van Inge gelift, vond dat zo'n mooie Layout. Dank je wel Inge voor je mooie idee. Verder heb ik gebruik gemaakt van Magnoliastempel, Prima Got daisies and Deux, Quickutz die Sunshineblaadje en de x is Quickutz alfabetletter Khaki,de tekststempel is van Hero Arts, die ik al lang in mijn collectie heb.

In the morning I made this card. The paper is Senic Route Rocklandserie, farther I used Magnoliastamp, Prima Got daisies and Deux, leaves and x from Quickutz, the text is made with stamp from Hero Arts.

woensdag 3 oktober 2007

kerstkaart


Vanmiddag maar eens een begin gemaakt van de kerstkaarten.Ik heb de Magnolia kerststempels nog niet thuis,maar vond deze er ook goed geschikt voor.
Ik heb gebruik gemaakt van het Senic Route papier de Rockland serie, verder heb ik Prima Press N'petal en Got Flower? gebruikt, lint en brads.

In the afternoon I made this card. The paper I used is Senic Route Rockland,farther magnoliastamp, Prima Press N'petal and Got Flower?,ribbon and brads.

dinsdag 2 oktober 2007

bubble love.


Gisterenavond naar de vrouwenvereniging in Bruinisse geweest, daar doen we allemaal wat voor ons zelf of voor de verkoping maken. Ik ben met dit kaartje aan de gang geweest en heb het ook gelijk verkocht.
Het papier wat ik gebruikt heb is van AMM couture, verder de Slitpunch gebruikt, Prima Got Daisies en Deux, fotohoekje en rechtsboven het stempelkaartje brads gebruikt en de stempel is van High Hopes.

Yesterday I made this card.The paper I used is AMM Couture, farther High Hopes stamp,Slitpunch, Prima Got Daisies and Deux, photocorner en on the rightside brads.

weer een herfstkaartje gemaakt


Zaterdagavond heb ik dit kaartje gemaakt, en nog geen tijd gehad om te plaatsen, dus nu eerst maar gedaan.
Ik heb gebruik gemaakt van het Basic Grey de mellow lijn, verder heb ik Magnoliastempels gebruikt en de pompoenen zijn High Hopes stempel, blaadjes van Prima Marketing, knopen, en de tekt zijn stickers die in het Basic Grey Mellow collection pak zaten, vond het wel mooi lettertype.

Saterday I made this card. The paper I used is Basic Grey Mellow serie, farther Magnoliastamps combined with the pumpkinstamp from High Hopes. Leaves from Prima Marketing, buttons and the text is made with the stickers out the Mellow collection pack.