donderdag 4 oktober 2007

nog een kerstkaartje


Vanmorgen tussen de bedrijven door het kaartje gemaakt, waarvan ik gisterenavond het stempeltje heb gekleurd. Inkleuren vind ik niet zo makkelijk 's avonds daarom vanmorgen eerst een Daylight lamp gekocht.
Ik heb weer gebruik gemaakt van Senic Route papier Rockland serie, het idee van de kaart heb ik beetje van Inge gelift, vond dat zo'n mooie Layout. Dank je wel Inge voor je mooie idee. Verder heb ik gebruik gemaakt van Magnoliastempel, Prima Got daisies and Deux, Quickutz die Sunshineblaadje en de x is Quickutz alfabetletter Khaki,de tekststempel is van Hero Arts, die ik al lang in mijn collectie heb.

In the morning I made this card. The paper is Senic Route Rocklandserie, farther I used Magnoliastamp, Prima Got daisies and Deux, leaves and x from Quickutz, the text is made with stamp from Hero Arts.

14 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Hij is weer helemaal leuk Lia! En dat is wel handig zo'n lamp. Zal het onthouden, want het licht is hier 's avonds ook niet je van hét!

Janny zei

ja zo'n lamp staat ook nog op mijn verlanglijstje vooral voor het inkleuren van de stempels!
moooooie kaart weer!

Alhambra Club zei

Love your coloring and paper, everything about this card just flows so smoothly

Lia zei

dank je wel elly, ja las de tip en dacht ja dat is wel wat voor mij heb best last van moeie ogen 's avonds door het turen

Lia zei

dank je wel janny ja de lamp was in de aanbieding bij bordurama voor 38.70 dus dacht dat is wel een koopje

Lia zei

thank you flossie for your compliment

Jolanda zei

Leuke kaartjes heb je weer gemaakt Lia:D!

Lia zei

dank jew wel jolanda

Dicky zei

gefeliciteerd met je lamp hoor, ik heb hem al een tijdje en ik wil hem niet meer kwijt. Je kunt nu 's avonds ook het papier bij elkaar zoeken voor een kaart; dat mislukte bij mij nog weleens en dan schrok ik 's ochtends van mijn combi haha. Ik heb mijn lamp wat goedkoper aangeschaft. Gewoon een bureaulamp van IKEA met zo'n "dubbelloops" TL-buisje in de goeie kleur. Wist je dat er zelfs gewone bolletjes met daglicht zijn? Mooie kaart trouwens weer! Ik heb die stempel ook besteld, want ze zijn inderdaad prima voor kerst te gebruiken.

Lia zei

dank je wel dicky ja als het goed is komt de lanp vandaag met de post

Jeanet zei

hij is prachtig je kaart Lia , handig zo'n lamp , want meestal wacht ik ook met kleuren tot de volgende dag !en bedankt weer voor jou compliment 1

Lia zei

dank je wel jeanet en graag gedaan

Moon Hulsman zei

Hij is prachtig je kaart Lia En bedankt voor de tip van de lamp daar moet ik ook echt achter aan (misschien kan die bril dan nog wel even wachten ha ha )
Liefs Moon

Lia zei

dank je wel moon en ja ga straks effe de lamp uit proberen is vanmorgen thuis gekomen met de post