dinsdag 18 september 2007

trouwkaartje voor de meester


Vanmorgen heb ik eerst het kaartje gemaakt voor de meester van school,die volgende week donderdag hoopt te gaan trouwen. Omdat we vanmorgen een gesprek hadden op school heb ik het eerst gemaakt zodat het mee naar school kon, en heb ik het aan de meester gegeven. De meester vond het zo'n leuk gebaar en was er ook helemaal blij mee.Er zit niemand van de kinderen in de klas bij deze meester, toch wilde ik graag een kaartje voor hem maken.
Ik heb gebruik gemaakt van Chatterbox papier, Magnoliastempel gecombineerd met Hänglar en Stänglar stempel, Prima Got Daisies,de namen zijn gemaakt met het Quickutz Moxie alfabet wat gisteren in de brievenbus lag.

Today I made this card.The teacher from school his wedding is next week, so I made this card for him and his girl.I give it him in the afternoon, because I go to school for talk with the teacher of our son Nander, so he was very happy to recieve this card.
I used Chatterbox paper, Magnoliastamp combined with Hänglar and Stänglar stamp,Prima Got Daisies,and I made the name with Quickutz Moxie alphabet. I recieve the alphabet yesterday and it is very nice.

12 opmerkingen:

Dicky zei

wat is 'ie weer leuk geworden! Dat wordt toch altijd wel op prijs gesteld hè, een kaartje, en een zelfgemaakte helemaal natuurlijk. Heidi en Peter, leuke combi haha.

Alhambra Club zei

What a beautiful card, your papers and coloring is fantastic, he will be so happy to receive.

Krista zei

Wat weer een mooie kaart Lia, kan me voorstellen dat hij daar blij mee was!!

Lia zei

dank je wel dicky ja de meester was er erg blij mee en de namen vind ik ook echt mooi

Lia zei

thank you flossie and yes he was very happy to recieve this card

Lia zei

dank je wel krista ja en ik ook weer blij als ik iemand gelukkig mee kan maken ben ik ook gelukkig hij was er echt beetje verlegen van hihi

Janny zei

wat een prachtige kaart Lia en ik moest ook wel lachen om de combi Heidi en Peter, doet me denken aan vroeger, die boeken heb ik nog gelezen en er was ook een verfilming van:P;)

Alma zei

Mooie kaart! Met zo'n mooie kaart kun je toch ook alleen maar blij zijn!

Lia zei

dank je wel janny

Lia zei

dank je wel alma

sandra_w zei

Wat 'n leuke kaart, Lia! Van zo'n kaartje wordt je ook blij....

Lia zei

dank je wel sandra ja de meester was er erg blij mee